Agenda

Agenda

 • HR-Café

  De toekomst van werk /Behoud van talent in Noordoost Brabant. Het Koning Willem 1 College heeft Kring NVP Noord Brabant en alle HR Professionals uitgenodigd om het HR Café te combineren met een thema bijeenkomst.

  29 september 2022 om 14:30 - 18:00
 • Masterclass Update Basis Arbeidsrecht

  Locatie ‘s-Hertogenbosch. Als je te maken krijgt met personeel, is het handig om kennis te hebben van het basis-arbeidsrecht. Deze training masterclass biedt snel inzicht in de belangrijkste spelregels op met name het gebied van het aangaan van de arbeidsovereenkomst, het ontslagrecht en het arbei...

  6 oktober 2022 om 09:00 - 16:00
 • Masterclass Poortwachter

  Locatie: Heesch. De Wet verbetering poortwachter volgen voor de zieke werknemers lijkt eenvoudig, maar kan toch behoorlijk complex zijn. We nemen je in deze Masterclass Poortwachter mee aan de hand van deze kennis in combinatie met onze uitgebreide praktijkervaringen.

  13 oktober 2022 om 09:00 - 16:00
 • Masterclass Update Basis Arbeidsrecht

  Locatie: regio Utrecht. Als je te maken krijgt met personeel, is het handig om kennis te hebben van het basis-arbeidsrecht. Deze training masterclass biedt snel inzicht in de belangrijkste spelregels op met name het gebied van het aangaan van de arbeidsovereenkomst, het ontslagrecht en het arbeidsre...

  24 november 2022 om 09:00 - 16:00
 • Masterclass Poortwachter

  Locatie: Amsterdam. De Wet verbetering poortwachter volgen voor de zieke werknemers lijkt eenvoudig, maar kan toch behoorlijk complex zijn. We nemen je in deze Masterclass Poortwachter mee aan de hand van deze kennis in combinatie met onze uitgebreide praktijkervaringen.

  1 december 2022 om 09:00 - 16:00
Reeds geweest