Marja Oude Luttikhuis

“Onbekendheid met het recht geeft meer aanleiding tot processen dan kennis van het recht”

Ik ben ruim 35 jaar advocaat waarvan 20 jaar familierecht-advocaat en (scheidings)mediator geweest.
Geduld, aandacht en analytisch vermogen zijn de krachten waarmee ik cliënten door een moeilijke periode in hun leven heb geleid. Door mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik een goede inschatting maken over de (juridische) kansen. Ik heb het altijd een uitdaging gevonden om samen met mijn cliënten te zoeken naar een oplossing. Dat deed ik door steeds de bandbreedte van de discussie helder te schetsen en cliënten eerlijk en duidelijk te adviseren. Als het echt niet anders kan, moet in een procedure het maximale worden bereikt.

Op 1 april 2023 heb ik mijn carrière als advocaat beëindigd, maar ik blijf mijn ervaring gebruiken om cliënten en andere advocaten van TEN te ondersteunen.